Staňte se našimi fanoušky na:

Žemle "Diplomat"

Autor receptu: Hana S (503 receptů)

Množství: neuvedeno
Obtížnost: Snadné
Příprava: neuvedeno
Vaření: 45 min.
Speciální kritéria: neuvedeno
(0 hlasů)
Ohodnotit recept
24× přidáno do oblíbených

Ingredience

Pracovní postup:

Potřebujeme: 60 g másla, 4 plátky Sendvičového nářezu, 4 plátky tvrdého sýra, 4 žemle, cibule, alobal Žemle rozkrojíme na dvě půlky a obě potřeme máslem. Na spodní půlku dáme několik druhů krájené cibule, plátek sendvičového nářezu a plátek sýra. Překlopíme horní polovinu žemle a každou žemli zabalíme zvlášť do alobalu. Dáme zapéci do hodně vyhřáté trouby.

Komentáře a dotazy…

Přidejte komentář:
Odeslat

Pro vkládání komentářů se přihlašte, prosím.

Bobina |26. července 2014
zajímavý recept, vyzkouším Odpovědět
Jana 9|12. srpna 2014
dobrá svačinka Odpovědět
Buďte první, kdo položí autorovi dotaz!