Staňte se našimi fanoušky na:

Zapečené brambory jako předkrm (nebo na gril)

Autor receptu: verča (3 recepty)

Množství: neuvedeno
Obtížnost: Snadné
Příprava: neuvedeno
Vaření: 1 hod. 40 min.
Speciální kritéria: Bezlepkové
Vegetariánské
(0 hlasů)
Ohodnotit recept
30× přidáno do oblíbených

Pracovní postup:

1. Předehřejte troubu na 400 F ( 200 ° C ) . 2. . Očistit brambory 3. . Ostrým nožem , nakrojit 4 . Nakrájejte máslo a parmezán . 5 . Dále otevřete štěrbiny brambory " a strčit parmezán a máslo , střídavě mezi dvěma. Tip : Máslo na chvíli do mrazáku 6 . Přeneste brambory na plech potřený olejem a pokapeme trochou oleje v horní části brambor. 7 . Dochutíme solí a česnekem. 8. Pečeme asi 60 minutes. 9 . Po asi 45 minutách vyjměte plech z trouby. Polijeme smetanou a posypete strouhaným sýrem . 10. . Vraťte plech do trouby na poslední 15 minu

Komentáře a dotazy…

Přidejte komentář:
Odeslat

Pro vkládání komentářů se přihlašte, prosím.

planeta |15. května 2013
mńam , ukládám Odpovědět
Uzzi1 |7. května 2013
ano, jsou moc dobré Odpovědět
LadyAnn |7. května 2013
to znám, je to fakt bomba! Odpovědět
Tomkor|13. ledna 2015
už se pečou Odpovědět
verča|10. června 2013
jj dobre, navic se da použít cokoliv co ma kdo rad:-) Odpovědět
zdenka.korycanova|10. června 2013
zkoušeno dobree Odpovědět
paaja16|24. května 2013
:-) Odpovědět
Buďte první, kdo položí autorovi dotaz!