Vybírejte z osvědčených receptů na polévky, hlavní jídla i dezerty z lokálních potravin.
Brambory jsou základním stavebním kamenem české kuchyně. Nové brambory se…
Sladké hlavní chody nás okamžitě přenesou do babiččiny kuchyně. Právě tam se…
Tvaroh – jemný, lehký, nadýchaný. Na jaře, když krávy po zimě konečně vyrazí na…
Pro doporučení je nutné přihlásit se.
Hledáte rychlou inspiraci pro vaření? Vyzkoušejte nejpopulárnější jídla našich kuchařů.
Guláš má svůj původ v maďarsku, ale v Čechách už dokonale zdomácněl a patří k…
Smetanové polévky jsou jemné, syté a chutnají téměř všem. A co je na nich…
Nejlepší dezert je takový, se kterým není téměř žádná práce a nakrmí co nejvíce…
Pro tuto akci je nutné přihlásit se.