Staňte se našimi fanoušky na:

Vařená chuťovka z bůčku

Autor receptu: dajul (250 receptů)

Množství: neuvedeno
Obtížnost: Snadné
Příprava: neuvedeno
Vaření: 1 hod. 40 min.
Speciální kritéria: neuvedeno
(8 hlasů)
Ohodnotit recept
79× přidáno do oblíbených

Pracovní postup:

Bůček pomeleme, přidáme prolisovaný česnek, vejce, podle chuti osolíme a okoření. Vše důkladně promícháme a naplníme do menších tlačenkových střev. Konce dobře zavážeme a dáme do hrnce s vodou. Uvedeme do varu a na mírném ohni vaříme 1 hodinu. Během vaření obrátíme, uvařené necháme vychladnout a nakrájíme.

Komentáře a dotazy…

Přidejte komentář:
Odeslat

Pro vkládání komentářů se přihlašte, prosím.

li33 |8. března 2013
vyzkouším Odpovědět
Lucie10 |3. března 2013
:o)), zkusila jsem, byly moc dobré Odpovědět
Šuldeska |3. března 2013
Tak, to mám ráda. Vyzkouším. Odpovědět
evahu |14. února 2013
taky zkusím Odpovědět
betka |12. února 2013
vyzkouším Odpovědět
liza |12. února 2013
z mletého masa jsem ještě nedělala Odpovědět
JanaB |11. února 2013
Ukládám a vyzkouším. Odpovědět
jola |11. února 2013
vyzkouším..vypadá to dobře Odpovědět
krups|20. září 2014
vyzkouším, může to být dobrota Odpovědět
šmoulinka|4. července 2014
Je to skvělé a u nás za chvíli snězené Odpovědět
Buďte první, kdo položí autorovi dotaz!