Staňte se našimi fanoušky na:

Uzené maso v hořčičné omáčce

Autor receptu: Iness (83 receptů)

Množství: neuvedeno
Obtížnost: Snadné
Příprava: neuvedeno
Vaření: 45 min.
Speciální kritéria: neuvedeno
(0 hlasů)
Ohodnotit recept
64× přidáno do oblíbených

Pracovní postup:

Cibulku nakrájejte na drobno a v hrnci orestujte na másle. Přidejte mouku, osmažte do růžova, přilijte vývar a metličkou rozmíchejte. Do takto připraveného základu, přidejte hořčici, promíchejte, přeceďte nebo rozmixujte tyčovým mixérem, vlijte smetanu a ještě krátce povařte. Uzené maso nakrájejte na nudličky (popř. kostičky, plátky) a zprudka je osmažte. Osmažené maso vložte do omáčky, promíchejte, ochutnejte a případně dochuťte solí. Podáváme s kynutým knedlíkem.

Komentáře a dotazy…

Přidejte komentář:
Odeslat

Pro vkládání komentářů se přihlašte, prosím.

Sofii |30. dubna 2013
Uzené maso vařím s křenovou omáčkou, ale tohle je zajímavé, to vyzkouším. Odpovědět
JanaB |27. března 2013
Určitě si pochutnám, vyzkouším. Odpovědět
Anna1960 |27. března 2013
zajmavé Odpovědět
ladunka |1. března 2013
už se těším,až to vyzkouším.... Odpovědět
jana.remkova.7 |21. února 2013
Já ty světlé omáčky zbožňuji:-) Odpovědět
trnecek |1. února 2013
zajímavý recept Odpovědět
můra|9. ledna 2015
ukládám 1+ Odpovědět
PetryAnetka|30. května 2013
ukládám a vyzkouším Odpovědět
Buďte první, kdo položí autorovi dotaz!