Staňte se našimi fanoušky na:

Štrůdl: jablečný

Autor receptu: Kercitka (10 receptů)

Množství: neuvedeno
Obtížnost: Snadné
Příprava: neuvedeno
Vaření: 45 min.
Speciální kritéria: neuvedeno
(0 hlasů)
Ohodnotit recept
11× přidáno do oblíbených

Pracovní postup:

Jablka nastrouháme (nebo nakrájíme na měsíčky), těsto vyválíme. Těsto trošku posypeme strouhankou (aby se štrůdl tolik nematlal), poklademe jablky, posypeme rozinkami a skořicovým i vanilkovým cukrem. Zabalíme a položíme na plech. Z uvedeného množství uděláme 3 nohavice štrůdlu. Pečeme na 170°C asi 30 minut

Komentáře a dotazy…

Přidejte komentář:
Odeslat

Pro vkládání komentářů se přihlašte, prosím.

petrapo |29. listopadu 2013
klasika, mňam! Odpovědět
johny |30. srpna 2013
mnam Odpovědět
stanicka007 |9. června 2013
mňam, ukládám. Odpovědět
candlemania |8. června 2013
máme moc rádi :-) dobrota 1* Odpovědět
iva.hlouskova |6. června 2013
taky máme rádi Odpovědět
martinnatr |6. června 2013
super klasika Odpovědět
vera.sucha.50 |5. června 2013
rychlovka Odpovědět
olma |4. června 2013
Štrůdl nikdy nezklame :) Odpovědět
zdenka.r |4. června 2013
vyzkouším Odpovědět
macik |4. června 2013
zkusim Odpovědět
Buďte první, kdo položí autorovi dotaz!