Staňte se našimi fanoušky na:

Strejdův Boršč

Autor receptu: HankaHK (53 receptů)

Množství: neuvedeno
Obtížnost: Středně náročné
Příprava: neuvedeno
Vaření: 45 min.
Speciální kritéria: neuvedeno
(0 hlasů)
Ohodnotit recept
13× přidáno do oblíbených

Pracovní postup:

Na oleji osmažit cibuli, petržel, mrkev, červenou řepu. zalít horkou vodou, osolit, přidat bobkový list, zelí. Až je zelenina poloměkká, tak přidáme brambory, a nakonec těsně před koncem rajčata. Na závěr dochutit, solí, medem a octem. podávat na talíři se zakysankou a opraženou klobáskou.

Komentáře a dotazy…

Přidejte komentář:
Odeslat

Pro vkládání komentářů se přihlašte, prosím.

slavuska |7. května 2013
zajímavé. ale řepa a zeí, to by mě zabilo :D Odpovědět
gwendy |6. května 2013
mňam Odpovědět
water |6. května 2013
zkusím Odpovědět
xxPPxx |6. května 2013
zkusim Odpovědět
HankaHK |6. května 2013
může s e mírně zahustit jíškou Odpovědět
Kůťa|27. listopadu 2013
a kde je maso? Asi je strejda vegetarián............ Odpovědět
makakela|7. května 2013
ukládám Odpovědět
Buďte první, kdo položí autorovi dotaz!