Staňte se našimi fanoušky na:

Smetanová koprová omáčka

Autor receptu: Januse (32 receptů)

Množství: neuvedeno
Obtížnost: Snadné
Příprava: neuvedeno
Vaření: 30 min.
Speciální kritéria: neuvedeno
(0 hlasů)
Ohodnotit recept
55× přidáno do oblíbených

Pracovní postup:

Uděláme máslovou jíšku ze 40g másla a 30g hladké mouky, kterou zalijeme studeným mlékem a povaříme s 2 lžíce kopru a solí. Omáčku zjemníme smetanou s rozkvedlaným zbytkem mouky. Stále mícháme, aby se nám to nepřipálilo. Nakonec dochutíme octem a přidáme zbytek kopru. Podáváme s vařeným hovězím masem, vařeným vajíčkem a bramborem nebo houskovým knedlíkem.

Komentáře a dotazy…

Přidejte komentář:
Odeslat

Pro vkládání komentářů se přihlašte, prosím.

petra22 |23. dubna 2013
zajímavé :-) Odpovědět
Buďte první, kdo položí autorovi dotaz!