Staňte se našimi fanoušky na:

Smažená kedlubna s tvarohovým dipem

Autor receptu: Georgina (161 receptů)

Množství: neuvedeno
Obtížnost: Snadné
Příprava: neuvedeno
Vaření: 20 min.
Speciální kritéria: Veganské
(0 hlasů)
Ohodnotit recept
5× přidáno do oblíbených

Pracovní postup:

Kedlubnu oloupeme a 15 minut povaříme v hodně osolené vodě cca2 lžičky. Necháme vystydnout a nakrájíme na plátky 3/4 - 1cm. Obalíme v trojobalu (už nesolíme)a osmažíme. Tvaroh, mléko a utřený česnek smícháme a podle potřeby osolíme. Podáváme s brambory, nebo hranolkami.

Komentáře a dotazy…

Přidejte komentář:
Odeslat

Pro vkládání komentářů se přihlašte, prosím.

Jean|12. září 2013
neznám Odpovědět
Buďte první, kdo položí autorovi dotaz!