Vybírejte z osvědčených receptů na polévky, hlavní jídla i dezerty z lokálních potravin.
Brambory jsou základním stavebním kamenem české kuchyně. Nové brambory se…
Slavnostní velikonoční oběd by měl potěšit oko zápavou jarních barev a chuťové…
Bylo dřív vejce, nebo slepice? Je jaro, slepičky začaly zase pořádně nést, jsou…
Pro doporučení je nutné přihlásit se.
Hledáte rychlou inspiraci pro vaření? Vyzkoušejte nejpopulárnější jídla našich kuchařů.
Guláš má svůj původ v maďarsku, ale v Čechách už dokonale zdomácněl a patří k…
Smetanové polévky jsou jemné, syté a chutnají téměř všem. A co je na nich…
Nejlepší dezert je takový, se kterým není téměř žádná práce a nakrmí co nejvíce…
Pro tuto akci je nutné přihlásit se.