Vybírejte z osvědčených receptů na polévky, hlavní jídla i dezerty z lokálních potravin.
Tvaroh – jemný, lehký, nadýchaný. Na jaře, když krávy po zimě konečně vyrazí na…
Křehké, šťavnaté, lehce pikantní. Ředkvičky najdete v obchodech celý rok, ale…
Slavnostní velikonoční oběd by měl potěšit oko zápavou jarních barev a chuťové…
Pro doporučení je nutné přihlásit se.
Hledáte rychlou inspiraci pro vaření? Vyzkoušejte nejpopulárnější jídla našich kuchařů.
Pořádný kus šťavnatého masa, křupavý obal ze strouhanky či cornflakes, nebo…
Guláš má svůj původ v maďarsku, ale v Čechách už dokonale zdomácněl a patří k…
Nejlepší dezert je takový, se kterým není téměř žádná práce a nakrmí co nejvíce…
Pro tuto akci je nutné přihlásit se.