Vybírejte z osvědčených receptů na polévky, hlavní jídla i dezerty z lokálních potravin.
Brambory jsou základním stavebním kamenem české kuchyně. Nové brambory se…
Tvaroh – jemný, lehký, nadýchaný. Na jaře, když krávy po zimě konečně vyrazí na…
Bylo dřív vejce, nebo slepice? Je jaro, slepičky začaly zase pořádně nést, jsou…
Pro doporučení je nutné přihlásit se.
Hledáte rychlou inspiraci pro vaření? Vyzkoušejte nejpopulárnější jídla našich kuchařů.
Pořádný kus šťavnatého masa, křupavý obal ze strouhanky či cornflakes, nebo…
Smetanové polévky jsou jemné, syté a chutnají téměř všem. A co je na nich…
Nejlepší dezert je takový, se kterým není téměř žádná práce a nakrmí co nejvíce…
Pro tuto akci je nutné přihlásit se.