Vybírejte z osvědčených receptů na polévky, hlavní jídla i dezerty z lokálních potravin.
Kyselá chuť rebarbory nejlépe vynikne ve sladkých dezertech. Sluší jí to…
Bylo dřív vejce, nebo slepice? Je jaro, slepičky začaly zase pořádně nést, jsou…
Tvaroh – jemný, lehký, nadýchaný. Na jaře, když krávy po zimě konečně vyrazí na…
Pro doporučení je nutné přihlásit se.
Hledáte rychlou inspiraci pro vaření? Vyzkoušejte nejpopulárnější jídla našich kuchařů.
Smetanové polévky jsou jemné, syté a chutnají téměř všem. A co je na nich…
Pořádný kus šťavnatého masa, křupavý obal ze strouhanky či cornflakes, nebo…
Snídaně, sladká svačina do školy i dezert k odpolední kávě. Muffiny to hravě…
Pro tuto akci je nutné přihlásit se.