Vybírejte z osvědčených receptů na polévky, hlavní jídla i dezerty z lokálních potravin.
Tvaroh – jemný, lehký, nadýchaný. Na jaře, když krávy po zimě konečně vyrazí na…
Brambory jsou základním stavebním kamenem české kuchyně. Nové brambory se…
Sladké hlavní chody nás okamžitě přenesou do babiččiny kuchyně. Právě tam se…
Pro doporučení je nutné přihlásit se.
Hledáte rychlou inspiraci pro vaření? Vyzkoušejte nejpopulárnější jídla našich kuchařů.
Domácímu chlebu s křupavou kůrkou nebo dozlatova vypečeným houstičkám se nic…
Nejlepší dezert je takový, se kterým není téměř žádná práce a nakrmí co nejvíce…
Smetanové polévky jsou jemné, syté a chutnají téměř všem. A co je na nich…
Pro tuto akci je nutné přihlásit se.