Staňte se našimi fanoušky na:

Rampušák

Autor receptu: evahu (500 receptů)

Jídlo můžete připravit i z pevných lesních hub, jako jsou třeba hřiby nebo lišky.

Množství: neuvedeno
Obtížnost: Snadné
Příprava: neuvedeno
Vaření: 1 hod.
Speciální kritéria: neuvedeno
(16 hlasů)
Ohodnotit recept
296× přidáno do oblíbených

Pracovní postup:

Na pánvi rozpálíme olej, přidáme na kousky nakrájené maso a opékáme. Postupně přidáváme nakrájená játra na malé kousky, slaninu nakrájenou na kostičky, žampióny na plátky, šunku na nudličky, na jemno nakrájenou cibuli a feferónku. Přidáme kečup, pepř, podle chuti osolíme a podlijeme trochou vody. Za občasného promíchání dusíme, až je maso měkké. Podle potřeby přidáme trošinku vody, aby se nám to nepřipeklo. Podáváme se zeleninovou oblohou a jako přílohu lze použít hranolky, bramboráčky, brambory, rýži.

Komentáře a dotazy…

Přidejte komentář:
Odeslat

Pro vkládání komentářů se přihlašte, prosím.

ludena|26. řijna 2013
něco podobného dělám, jen nedávám slaninu a šunku, přidávám ještě plnotučnou hořčici. Když je maso měkké, mírně podleju - ale asi tak 1PL , trochu osladím, nakrájím na tenké měsíčky kyselé jablíčko, pórek, papriku, event. rajčata - to vše až na konec. aby to bylo křupavé . K tomu rýže, hranolky, vařené brambory a nebo jen tak bez přílohy, event. s křupavou houskou Odpovědět
JarcaPralinka|25. září 2013
dobrý nápad na oběd ... Odpovědět
Zdendula|28. června 2013
vyzkouším Odpovědět
romana.kovarova.92|10. května 2013
určitě vyzkouším Odpovědět
mijavice|10. května 2013
Vypadá to hezky.Vyzkouším. Odpovědět
kintly|9. května 2013
super Odpovědět
jebik|20. dubna 2013
zkusím Odpovědět
petr.helman.5|26. března 2013
Brzy vyzkouším Odpovědět
Buďte první, kdo položí autorovi dotaz!