Staňte se našimi fanoušky na:

Rampušák

Autor receptu: evahu (500 receptů)

Jídlo můžete připravit i z pevných lesních hub, jako jsou třeba hřiby nebo lišky.

Množství: neuvedeno
Obtížnost: Snadné
Příprava: neuvedeno
Vaření: 1 hod.
Speciální kritéria: neuvedeno
(16 hlasů)
Ohodnotit recept
296× přidáno do oblíbených

Pracovní postup:

Na pánvi rozpálíme olej, přidáme na kousky nakrájené maso a opékáme. Postupně přidáváme nakrájená játra na malé kousky, slaninu nakrájenou na kostičky, žampióny na plátky, šunku na nudličky, na jemno nakrájenou cibuli a feferónku. Přidáme kečup, pepř, podle chuti osolíme a podlijeme trochou vody. Za občasného promíchání dusíme, až je maso měkké. Podle potřeby přidáme trošinku vody, aby se nám to nepřipeklo. Podáváme se zeleninovou oblohou a jako přílohu lze použít hranolky, bramboráčky, brambory, rýži.

Komentáře a dotazy…

Přidejte komentář:
Odeslat

Pro vkládání komentářů se přihlašte, prosím.

Aidel |3. března 2013
Lákavé na první pohled :) Odpovědět
Šuldeska |21. února 2013
To si udělám- Odpovědět
FOTOrecepty |17. února 2013
Zítra zkusíme. Odpovědět
ohen |12. února 2013
vypadá to krásně Odpovědět
Dědeček Hříbeček |7. února 2013
Masíčko i jatýrka mám moc rád (tedy kromě hub) a tak bude zítra oběd. Odpovědět
jana.remkova.7 |15. ledna 2013
No to je parádička, Evi!! Mám nějaké nudličky v mrazáku, játra bych asi taky našla, hmm, pouvažuji!! Odpovědět
Yvajs |15. ledna 2013
skusím Odpovědět
betka |14. ledna 2013
krása na talíři..mnam Odpovědět
ladunka |14. ledna 2013
zajímavé a vyzkouším-ukládám Odpovědět
Ladislav Šenfeld|27. září 2017
Vypadá to zajímavé vyzkouším Odpovědět
Buďte první, kdo položí autorovi dotaz!