Staňte se našimi fanoušky na:

Rampušák

Autor receptu: evahu (500 receptů)

Jídlo můžete připravit i z pevných lesních hub, jako jsou třeba hřiby nebo lišky.

Množství: neuvedeno
Obtížnost: Snadné
Příprava: neuvedeno
Vaření: 1 hod.
Speciální kritéria: neuvedeno
(16 hlasů)
Ohodnotit recept
298× přidáno do oblíbených

Pracovní postup:

Na pánvi rozpálíme olej, přidáme na kousky nakrájené maso a opékáme. Postupně přidáváme nakrájená játra na malé kousky, slaninu nakrájenou na kostičky, žampióny na plátky, šunku na nudličky, na jemno nakrájenou cibuli a feferónku. Přidáme kečup, pepř, podle chuti osolíme a podlijeme trochou vody. Za občasného promíchání dusíme, až je maso měkké. Podle potřeby přidáme trošinku vody, aby se nám to nepřipeklo. Podáváme se zeleninovou oblohou a jako přílohu lze použít hranolky, bramboráčky, brambory, rýži.

Komentáře a dotazy…

Přidejte komentář:
Odeslat

Pro vkládání komentářů se přihlašte, prosím.

fionka |10. dubna 2013
dneska jdu na to Odpovědět
fionka |10. dubna 2013
vyzkouším Odpovědět
ladunka |21. března 2013
vyzkouším děkuji za další dobrý nápad a ukládám Odpovědět
Romik |16. března 2013
Skusím Odpovědět
jana.h |16. března 2013
to bude asi dobrééééééééééé Odpovědět
Vladenka |16. března 2013
to asi bude chutnat Odpovědět
slava |15. března 2013
ukládám na vyzkoušení Odpovědět
miri3 |7. března 2013
to bude dobrota Odpovědět
zuzi |5. března 2013
vyzkouším Odpovědět
roxana-zdena |5. března 2013
dobré Odpovědět
Buďte první, kdo položí autorovi dotaz!