Staňte se našimi fanoušky na:

Rampušák

Autor receptu: evahu (500 receptů)

Jídlo můžete připravit i z pevných lesních hub, jako jsou třeba hřiby nebo lišky.

Množství: neuvedeno
Obtížnost: Snadné
Příprava: neuvedeno
Vaření: 1 hod.
Speciální kritéria: neuvedeno
(16 hlasů)
Ohodnotit recept
296× přidáno do oblíbených

Pracovní postup:

Na pánvi rozpálíme olej, přidáme na kousky nakrájené maso a opékáme. Postupně přidáváme nakrájená játra na malé kousky, slaninu nakrájenou na kostičky, žampióny na plátky, šunku na nudličky, na jemno nakrájenou cibuli a feferónku. Přidáme kečup, pepř, podle chuti osolíme a podlijeme trochou vody. Za občasného promíchání dusíme, až je maso měkké. Podle potřeby přidáme trošinku vody, aby se nám to nepřipeklo. Podáváme se zeleninovou oblohou a jako přílohu lze použít hranolky, bramboráčky, brambory, rýži.

Komentáře a dotazy…

Přidejte komentář:
Odeslat

Pro vkládání komentářů se přihlašte, prosím.

Zůz |10. května 2013
Jé to už jsem úplně zapomněla! Odpovědět
Victor |10. května 2013
Víc feferonek jináč dobrý! Odpovědět
simm |7. května 2013
Vypadá to zajímavě. :) Odpovědět
Konato |6. května 2013
Vynikající. Odpovědět
PetaDomca |6. května 2013
mnam Odpovědět
luciedostal |4. května 2013
výborný Odpovědět
Hanka007 |26. dubna 2013
ukládám Odpovědět
olma |19. dubna 2013
vyzkouším Odpovědět
daja55 |13. dubna 2013
taky uložím,takové směsky máme rádi Odpovědět
fionka |10. dubna 2013
mám hotovo ale vzniklo mi více štávy,ale nám to nevadí máme rádi stávu Odpovědět
Buďte první, kdo položí autorovi dotaz!