Staňte se našimi fanoušky na:

Pikantní roládka

Autor receptu: Bábrle Inka (1292 receptů)

Množství: neuvedeno
Obtížnost: Snadné
Příprava: neuvedeno
Vaření: 1 hod. 40 min.
Speciální kritéria: neuvedeno
(0 hlasů)
Ohodnotit recept
197× přidáno do oblíbených

Pracovní postup:

Lučinu utřeme s taveným sýrem a máslem. Ochutíme hořčicí, promícháme a dáme do chladu ztuhnout. Eidam v mikrotenovém sáčku vložíme do vroucí vody a vaříme až se roztaví. Pak jej vyndáme ze sáčku na podložku (vál) a rozválíme na plát o síle asi 2mm. Na sýrovu placku rozetřeme vrstvu připravené pomazánky, překryjeme kolečky salámu, potřeme zbytkem pomazánky, posypeme hráškem, krájenou kapií, pevně svineme a zabalíme do alobalu. Dáme do chladničky ztuhnout alespoň na 4 hodiny, nejlépe však přes noc. Krájíme na plátky a podáváme s bagetou nebo jiným pečivem.

Komentáře a dotazy…

Přidejte komentář:
Odeslat

Pro vkládání komentářů se přihlašte, prosím.

A |14. května 2013
podobnou děláme Odpovědět
lucie.urbankova.5 |13. května 2013
vypadá dobře Odpovědět
eviti |12. května 2013
vypadá to pěkně Odpovědět
lucikpucik |12. května 2013
taky vařím v mikrotenovém sáčku a vyhovuje mi to tak, jinak vyzkouším Váš recept:) Odpovědět
Bábrle Inka |11. května 2013
Teddy Starry - možná je to jednodušší, ale já mám raději roládku připravenou tímto způsobem s různými náplněmi. To rozvalování nezabere tolik času. Recept co uvádíte myslím je na TR už uveřejněn, takže proč se opakovat, ne? :-) Odpovědět
Hospodyňka |11. května 2013
vyzkoušela jsem podle repcetu - výborné Odpovědět
teddy.starry |10. května 2013
jednodušší je naskládat plátky sýra (malinko přes sebe) na pečící papír a nechat roztavit v rozehřáté troubě - plát má rovnoměrnou tloušťku a hezký obdélníkový tvar...a nemusím se mordovat s rozvalováním:-) Odpovědět
Hospodyňka |10. května 2013
taky dělávám:) Odpovědět
Juana |10. května 2013
zkusim Odpovědět
dagos |9. května 2013
krásně nachystáno, dávám do oblíbených :-) Odpovědět
Buďte první, kdo položí autorovi dotaz!