Staňte se našimi fanoušky na:

Pikantní bůček

Autor receptu: liza (50 receptů)

Množství: neuvedeno
Obtížnost: Snadné
Příprava: neuvedeno
Vaření: 1 hod. 40 min.
Speciální kritéria: neuvedeno
(17 hlasů)
Ohodnotit recept
184× přidáno do oblíbených

Pracovní postup:

Maso rozřežeme na 2 kusy, dáme do hrnce přidáme 12 stroužků česneku, pepř, bobkový list, osolíme a pomalu vaříme doměkka. Ještě teplé potřeme marinádou, zabalíme do alobalu a necháme vychladnout. Uložíme do lednice a druhý den podáváme s chlebem. Marinádu připravíme ze zbylého prolisovaného česneku, chilli, papriky, grilovacího koření a špetky soli.

Komentáře a dotazy…

Přidejte komentář:
Odeslat

Pro vkládání komentářů se přihlašte, prosím.

Doga |11. února 2013
Výborný. Mohu doporučit. Odpovědět
JanaB |11. února 2013
Vyzkouším, musí to být moc dobré. Odpovědět
dajul |11. února 2013
dělám podobně Odpovědět
ladunka |9. února 2013
hmm parádní,jdu do toho Odpovědět
jana.remkova.7 |4. února 2013
Hmm, to je paráda!!! Odpovědět
katy9 |1. února 2013
vyzkouším Odpovědět
jola |27. ledna 2013
dobrota Odpovědět
DAMI |27. ledna 2013
dělám podobně Odpovědět
sojka30 |23. ledna 2013
ukládám na vyzkoušení Odpovědět
betka |12. ledna 2013
dobrota Odpovědět
Buďte první, kdo položí autorovi dotaz!