Staňte se našimi fanoušky na:

Pečený králík s bylinkami a česnekem

Autor receptu: bak (51 receptů)

Množství: neuvedeno
Obtížnost: Snadné
Příprava: neuvedeno
Vaření: 1 hod. 40 min.
Speciální kritéria: neuvedeno
(14 hlasů)
Ohodnotit recept
95× přidáno do oblíbených

Pracovní postup:

Maso umyjeme, dáme do pekáče a osolíme. Přidáme česnek, nakrájené bylinky, kousky másla a podlijeme vodou. Pekáč přikryjeme poklicí a dáme do předehřáté trouby na 180°C. Pečeme doměkka a dočervena. Během pečení podléváme trochou vody, pokud se vypařila a maso přeléváme výpekem. Podáváme s bramborem a zeleninou nebo chlebem.

Komentáře a dotazy…

Přidejte komentář:
Odeslat

Pro vkládání komentářů se přihlašte, prosím.

miuka |1. září 2013
super tip na nedělní oběd :-) Odpovědět
pajunc |27. srpna 2013
vypadá to úžasně! Odpovědět
Peťa:-) |26. srpna 2013
pěkné Odpovědět
tepito |22. srpna 2013
chybí mi králík... Odpovědět
i |20. srpna 2013
za 1 Odpovědět
wieruska |20. srpna 2013
dobrota Odpovědět
jobovab |20. srpna 2013
dobré Odpovědět
daramacho |20. srpna 2013
chutné Odpovědět
milmach |20. srpna 2013
dobré Odpovědět
Lenny |19. srpna 2013
super Odpovědět
Buďte první, kdo položí autorovi dotaz!