Staňte se našimi fanoušky na:

Nakládaný pikantní bůček

Autor receptu: Horalka (8 receptů)

Množství: neuvedeno
Obtížnost: Snadné
Příprava: neuvedeno
Vaření: 1 hod. 40 min.
Speciální kritéria: neuvedeno
(0 hlasů)
Ohodnotit recept
272× přidáno do oblíbených

Pracovní postup:

1kg bůčku bez kosti vaříme se solí, 12 stroužky česneku, 5 bobkovými listy a 5 celými pepři. Připravíme si kašičku z 15 stroužků česneku utřených se solí, pepř, kari, sladká paprika, grilovací koření, špetka chilli a worcester - možno dle chuti doladit. Touto směsí potřeme horký uvařený bůček, zabalíme do alobalu a dáme na 6-7 dnů do lednice uležet. Pak krájíme plátky, je to výborné, pikantní, vyzkoušejte.

Komentáře a dotazy…

Přidejte komentář:
Odeslat

Pro vkládání komentářů se přihlašte, prosím.

krups|18. května 2014
vyzkouším, vypadá pěkně Odpovědět
stanley|1. května 2014
to musím zkusit to budééééé Odpovědět
antonin.sedlak.77|30. dubna 2014
No,je to vynikající,ale ono to týden v lednici nevydrží jen se po něm zapráší a je fuč.Dík za recept. Odpovědět
Sihy|13. dubna 2014
Vyzkouším Odpovědět
eva.morova.3|7. března 2014
to znám, mňáááááááám!!!!!!! Odpovědět
dinulinka|24. února 2014
ukládám a zkusím... Odpovědět
Paul|31. ledna 2014
Píši velkou 1* Odpovědět
lenka.ctvrteckova1|21. ledna 2014
už jsem to dělala vynikajici Odpovědět
kveta.petrzelkova|4. ledna 2014
nemá chybu,už jsem ho dělala Odpovědět
petr.helman.5|1. ledna 2014
Jo bůček konečně něco light Odpovědět
Buďte první, kdo položí autorovi dotaz!