Staňte se našimi fanoušky na:

Nakládaný pikantní bůček

Autor receptu: Horalka (8 receptů)

Množství: neuvedeno
Obtížnost: Snadné
Příprava: neuvedeno
Vaření: 1 hod. 40 min.
Speciální kritéria: neuvedeno
(0 hlasů)
Ohodnotit recept
268× přidáno do oblíbených

Pracovní postup:

1kg bůčku bez kosti vaříme se solí, 12 stroužky česneku, 5 bobkovými listy a 5 celými pepři. Připravíme si kašičku z 15 stroužků česneku utřených se solí, pepř, kari, sladká paprika, grilovací koření, špetka chilli a worcester - možno dle chuti doladit. Touto směsí potřeme horký uvařený bůček, zabalíme do alobalu a dáme na 6-7 dnů do lednice uležet. Pak krájíme plátky, je to výborné, pikantní, vyzkoušejte.

Komentáře a dotazy…

Přidejte komentář:
Odeslat

Pro vkládání komentářů se přihlašte, prosím.

daja55 |7. března 2013
to taky dělám,je to moc dobré Odpovědět
Jan |7. března 2013
uložím a brzy vyzkouším Odpovědět
kote19 |26. února 2013
Dobrůtka :) Odpovědět
dajul |12. února 2013
máme rádi Odpovědět
Šuldeska |10. února 2013
Velmi oblíbená pochoutka. Odpovědět
katy9 |1. února 2013
vyzkouším Odpovědět
Doga |29. ledna 2013
Jó, tak to je teda pochoutka. Hned bych si jí dal. Jen vydržet těch 7dnů nechodit ujídat. Odpovědět
biglol |28. ledna 2013
také děláme, je to pochutnáníčko :) Odpovědět
Horalka |17. ledna 2013
vyzkoušejte,určitě bude chutnat,zrovna si na něm pochutnávám :-) Odpovědět
ladunka |12. ledna 2013
Máme rádi uzený v domácí udírně na chatě,ale tento hned vyzkouším.Musí být výborný-děkuji Odpovědět
Buďte první, kdo položí autorovi dotaz!