Staňte se našimi fanoušky na:

Nakládaný hermelín Klasik

Autor receptu: Zůz (330 receptů)

Množství: neuvedeno
Obtížnost: Snadné
Příprava: neuvedeno
Vaření: 20 min.
Speciální kritéria: Vegetariánské
(0 hlasů)
Ohodnotit recept
121× přidáno do oblíbených

Pracovní postup:

Hermelíny podélně rozkrojíme, potřeme prolisovaným česnekem a vložíme dovnitř kolečka cibule a opepříme. Hermelíny přiklopíme, propíchneme párátkem a vložíme do sklenice. Mezi hermelíny ještě přidávám cibuli. Zalijeme olejem a dosypeme zbytek ingrediencí. Nechávám uležet 6-10 dní v pokojové teplotě.

Komentáře a dotazy…

Přidejte komentář:
Odeslat

Pro vkládání komentářů se přihlašte, prosím.

petra.konfrstova |11. května 2013
nikdy jsem se k nakládání hermelínu neodhodlala, ale tenhle recept vypadá dobře:-)))asi to zkusím, díky Odpovědět
Zůz |10. května 2013
zajdixs Já je dávám do lednice jen v létě když je parno, jinak stačí když je mám na poličce v kuchyni, navíc to i hezky vypadá, takže je mám jako "ozdobu" Odpovědět
zajdixs |9. května 2013
Já dávám uležet do lednice :) Odpovědět
gwendy |8. května 2013
přidávám do oblíbených Odpovědět
sari |8. května 2013
sýr mnam Odpovědět
Linda |7. května 2013
mám ráda Odpovědět
katka.radova.5 |7. května 2013
v oblíbených :-) Odpovědět
Gabrielle |7. května 2013
super Odpovědět
LadyAnn |7. května 2013
:) to bych mohla od rána do večera Odpovědět
najkuchtickalenka |7. května 2013
ukladam do oblubenych :-) Odpovědět
Buďte první, kdo položí autorovi dotaz!