Staňte se našimi fanoušky na:

Nakládaný hermelín Klasik

Autor receptu: Zůz (330 receptů)

Množství: neuvedeno
Obtížnost: Snadné
Příprava: neuvedeno
Vaření: 20 min.
Speciální kritéria: Vegetariánské
(0 hlasů)
Ohodnotit recept
121× přidáno do oblíbených

Pracovní postup:

Hermelíny podélně rozkrojíme, potřeme prolisovaným česnekem a vložíme dovnitř kolečka cibule a opepříme. Hermelíny přiklopíme, propíchneme párátkem a vložíme do sklenice. Mezi hermelíny ještě přidávám cibuli. Zalijeme olejem a dosypeme zbytek ingrediencí. Nechávám uležet 6-10 dní v pokojové teplotě.

Komentáře a dotazy…

Přidejte komentář:
Odeslat

Pro vkládání komentářů se přihlašte, prosím.

lucahal |30. května 2013
miluju nakládané sýry Odpovědět
ehm |25. května 2013
anooo Odpovědět
david.kruml.1 |24. května 2013
nakládaný hermoš je luxus a v pokojové teplotě je daleko výraznější chuti Odpovědět
Babetta |22. května 2013
V pokojové teplotě, aháá... Odpovědět
eliska.staubertova |22. května 2013
to mam moc rada Odpovědět
maruskaji |19. května 2013
Vyzkouším. Odpovědět
jitulka |19. května 2013
mnam Odpovědět
jana.h |17. května 2013
TAKY DĚLÁVÁM Odpovědět
darina.studenkova.5 |15. května 2013
zajímavé, vyzkouším Odpovědět
FOTOrecepty |15. května 2013
Opravdu zajímavé, určitě vyzkouším. Odpovědět
Buďte první, kdo položí autorovi dotaz!