Staňte se našimi fanoušky na:

Lázeňské knedlíky

Autor receptu: Georgina (161 receptů)

Množství: neuvedeno
Obtížnost: Středně náročné
Příprava: neuvedeno
Vaření: 45 min.
Speciální kritéria: neuvedeno
(0 hlasů)
Ohodnotit recept
28× přidáno do oblíbených

Pracovní postup:

Veku nakrájíme a dáme ji oschnout do trouby. V mléce rozmícháme žloutky, rozpuštěné máslo,sůl a přelijime přes veku posypeme moukou a promícháme. Z bílků uděláme sníh, který přidáme s posekanou petrželkou do směsi, promícháme. Na potravinovou folii uděláme knedlík, který folií stáhneme, na koncích zavážeme, propícháme párátkem a dáme na 20 minut vařit do vroucí vody. Po vyjmutí knedlíky ihned rozbalíme z folie a propíchneme, aby vyšla pára a nesrazil se.

Komentáře a dotazy…

Přidejte komentář:
Odeslat

Pro vkládání komentářů se přihlašte, prosím.

jana.remkova.7 |12. ledna 2013
Knedlíky jsou jako malované. Trošku připomínají karlovarský knedlík. Odpovědět
planeta |11. ledna 2013
knedlíky máme rádi a tento jsem ještě nikdy nedělala, jistě vyzkouším, mohl by se hodit třeba k pikantnímu hovězímu Odpovědět
Georgina |5. ledna 2013
nejím knedlíky, ale tyhle můžu Odpovědět
můra|4. dubna 2015
1+++ Odpovědět
Zboris|11. ledna 2013
Ja dělám knedliky na páře, tyto určitě vyzkouším. Odpovědět
Buďte první, kdo položí autorovi dotaz!