Staňte se našimi fanoušky na:

Kýta na moravance se sýrem

Autor receptu: maka (235 receptů)

Množství: neuvedeno
Obtížnost: Snadné
Příprava: neuvedeno
Vaření: 45 min.
Speciální kritéria: neuvedeno
(0 hlasů)
Ohodnotit recept
68× přidáno do oblíbených

Pracovní postup:

Na plech dáme plátky masa vedle sebe, osolíme, opepříme a zalijeme Moravankou i s nálevem, přidáme kousky másla a dáme na to alobal a pečeme (občas podlíváme vodou). Až je maso měkké tak na to poklademe celé plátky sýra a ještě chvíli zapečeme, až je sýr zlatavé barvy. Jako příloha jsou dobré vařené brambory. Výborná je šťávička z toho na polití vařených brambor!!!

Komentáře a dotazy…

Přidejte komentář:
Odeslat

Pro vkládání komentářů se přihlašte, prosím.

laetti |5. května 2013
bezva Odpovědět
snilek21 |5. května 2013
Moravanka je sterilovaná zelenina s feferonkou :-) Odpovědět
martina.molerova |5. května 2013
muže to byt dobré,ale nevím co je moravanka??? Odpovědět
najkuchtickalenka |5. května 2013
:) fajnota Odpovědět
edita.albrechtova |5. května 2013
mnamka to je Odpovědět
water |5. května 2013
vyzkouším :-) Odpovědět
tereza.bartova.3 |4. května 2013
skvělé Odpovědět
PetaDomca |4. května 2013
super :) Odpovědět
Barficka |4. května 2013
miluju jednoduchý recepty :O) Odpovědět
slavuska |4. května 2013
mňamka Odpovědět
Buďte první, kdo položí autorovi dotaz!