Krůtí stehna na česneku s červeným vínem
		
		
			 60
			 0
			 1
		
	
Kuřecí prsíčka osolíme, opepříme a opečeme na oleji.Pak je zalijeme vínem a za občasného podlévání vodou dusíme doměkka.Ještě teplá prsíčka vykostíme a dáme vychladit.Jablka oloupeme, rozpůlíme, vykrojíme jádřince a do jamek po nich nakapeme citronovou šťávu:5 půlek naplníme brusinkovým kompotem a zbývajícími 5 přiklopíme.Můžeme je spíchnout párátkem.Naplněná jablka vložíme do šťávy zbylé po dušení masa a za občasného přelévání výpekem je upečeme do poloměkka a dáme vychladit. Před podáváním přelijeme porce masa šťávou z výpeku, doplníme upečeným jablkem, které ozdobíme oloupanými mandlemi. Jako příloha se podává bílé pečivo.