Staňte se našimi fanoušky na:

Kuře na paprice klasické

Autor receptu: slavuska (138 receptů)

Množství: neuvedeno
Obtížnost: Středně náročné
Příprava: neuvedeno
Vaření: 1 hod.
Speciální kritéria: neuvedeno
(1 hlas)
Ohodnotit recept
163× přidáno do oblíbených

Pracovní postup:

Kuřecí čtvrtky uvaříme do měkka cca v litru a půl vody asi 40 minut. Z vývaru vyndáme maso, okořeníme, a přidáme česnek. Chvíli s kořením povaříme, asi po 5 minutách zahustíme moukou rozmíchanou ve vodě a vaříme dalších 15 minut. Mezitím vychladlé čtvrtky obereme a obrané maso vložíme zpět do omáčky. Na závěr zjemníme smetanou. Podáváme s knedlíkem nebo těstovinami.

Komentáře a dotazy…

Přidejte komentář:
Odeslat

Pro vkládání komentářů se přihlašte, prosím.

jana.bukvajova |4. května 2013
mňam Odpovědět
gagous007 |4. května 2013
dělám ji, ale bez česneku, příště vyzkouším tu Vaši :-) Odpovědět
PetaDomca |3. května 2013
ukládám, vyzkouším :) Odpovědět
roxana-zdena |27. dubna 2013
no, to je výborné i jako vepřové maso Odpovědět
Hanka007 |8. dubna 2013
taky miluji kuře na paprice, dělám z prs, nemusím pak obírat :-) Odpovědět
Lucie10 |20. března 2013
Ukládám na vyzkoušení Odpovědět
antonin.vavrik |17. března 2013
Miluji kuře na paprice Odpovědět
Márč |17. března 2013
tohle jídlo přímo miluji Odpovědět
slavuska |3. března 2013
já maso taky obírám, fotka není moje :) Odpovědět
kote19 |3. března 2013
dobré :) Odpovědět
Buďte první, kdo položí autorovi dotaz!