Staňte se našimi fanoušky na:

Králík (krkovice) na kečupu

Autor receptu: petra.konfrstova (51 receptů)

Množství: neuvedeno
Obtížnost: Středně náročné
Příprava: neuvedeno
Vaření: 1 hod. 40 min.
Speciální kritéria: neuvedeno
(0 hlasů)
Ohodnotit recept
50× přidáno do oblíbených

Pracovní postup:

Naporcovaného králíka dáme do zapékací mísy, posypeme cibulí nakrájenou na půlkolečka a přelijeme marinádou z ostatních surovin. Pečeme na 200°C cca 2 hodiny. Původní recept je na králíka, je výborný, zkoušela jsem i krkovici, také skvělá, jen je lepší dát méně oleje.

Komentáře a dotazy…

Přidejte komentář:
Odeslat

Pro vkládání komentářů se přihlašte, prosím.

zajdixs |7. května 2013
bomba :) Odpovědět
lucie.s.kopecka |7. května 2013
mnam Odpovědět
slavuska |6. května 2013
zní to dobře Odpovědět
snilek21 |6. května 2013
dobré :-) Odpovědět
Vlasta78 |6. května 2013
super Odpovědět
water |6. května 2013
zajimave:-) Odpovědět
najkuchtickalenka |6. května 2013
ukladam Odpovědět
gwendy |6. května 2013
mňam Odpovědět
xxPPxx |6. května 2013
zajimave Odpovědět
martina.molerova |6. května 2013
Já to prubnu,ale krkovičku. Odpovědět
Buďte první, kdo položí autorovi dotaz!