Staňte se našimi fanoušky na:

Karamelový likér

Autor receptu: najkuchtickalenka (135 receptů)

Množství: neuvedeno
Obtížnost: Snadné
Příprava: neuvedeno
Vaření: 20 min.
Speciální kritéria: Veganské
(0 hlasů)
Ohodnotit recept
30× přidáno do oblíbených

Pracovní postup:

Zatvorené Salká varíme vo vode 2 hod - najlepšie deň vopred. Uvarené Salko dáme do mixéra a postupne k nemu, počas mixovania, prilievame rum - nie naraz! 3 min. necháme voľne mixovať. Smotanu prilievame postupne, no už nie počas mixovania, ale zamiešame ju vareškou. Mohlo by sa vám to zraziť. Dôležité je, aby ste všetky suroviny mali rovnakej izbovej teploty. Pomocou lievika likér prelejte do vopred umytých fliaš s uzáverom. Tento recept je asi na 1,4 l likéru.

Komentáře a dotazy…

Přidejte komentář:
Odeslat

Pro vkládání komentářů se přihlašte, prosím.

eviti |8. května 2013
mňam Odpovědět
petr.helman.5|20. prosince 2015
Mňam Odpovědět
Buďte první, kdo položí autorovi dotaz!