Staňte se našimi fanoušky na:

Houdiniho tajemství

Autor receptu: water (28 receptů)

Množství: neuvedeno
Obtížnost: Středně náročné
Příprava: neuvedeno
Vaření: 30 min.
Speciální kritéria: neuvedeno
(0 hlasů)
Ohodnotit recept
43× přidáno do oblíbených

Pracovní postup:

Kuřecí maso si nakrájíme na menší kousky, cibuli na proužky a jablka také na proužky. Nakrájené maso orestovat na trošce oleje do běla, na pánvi osolit a opepřit. Po orestování maso vyjmout a do výpeku dát cibuli a jablka (pokud Vám jablka hnědnou, tak můžete lehce zakápnout citronovou šťávou) toto lehce orestovat, přidat sůl, pepř a kari - vše podle chuti. Po orestování přidat maso a zalít ananasovou šťávou, lehce vše podusit a zalít smetanou, povařit a zahustit lehce škrobovou moučkou nebo solamylem - ale opatrně!! Povařit a podávát ideálně s rýží. Dobrou chuť

Komentáře a dotazy…

Přidejte komentář:
Odeslat

Pro vkládání komentářů se přihlašte, prosím.

sarka.tuslova |6. května 2013
vypadá to velmi dobře :) Odpovědět
Linda |6. května 2013
zkusím Odpovědět
tereza.bartova.3 |6. května 2013
mňamka Odpovědět
snilek21 |5. května 2013
ty jablka v tom neznám, vyzkouším Odpovědět
PetaDomca |5. května 2013
mnam Odpovědět
edita.albrechtova |5. května 2013
tak to vypadá báječně Odpovědět
Vlasta78 |5. května 2013
dobrý :-) Odpovědět
martina.molerova |5. května 2013
to je tedy fakt lakave.. jablka i ananas??? asi budu muset vyskoušet.. Odpovědět
maka |5. května 2013
hmm mnam Odpovědět
slavuska |5. května 2013
mňamka Odpovědět
Buďte první, kdo položí autorovi dotaz!