Staňte se našimi fanoušky na:

Holandský řízek mletý

Autor receptu: oloušek (80 receptů)

Množství: neuvedeno
Obtížnost: Středně náročné
Příprava: neuvedeno
Vaření: 45 min.
Speciální kritéria: neuvedeno
(0 hlasů)
Ohodnotit recept
24× přidáno do oblíbených

Pracovní postup:

Umeleme bůček, nastrouháme sýr. Společně smícháme v míse. Osolíme, opepříme, okmínujeme. Můžeme přilít trochu mléka a přisypat strouhanku, aby nám hmota držela tvar. Dáme na půl hodiny do lednice, aby ztuhlo. Vytáhneme, tvoříme placky, které obalujeme ve strouhance (kdo má trpělivost tak v trojobalu) a po obou stranách na pánvici smažíme. Podáváme s bramborem.

Komentáře a dotazy…

Přidejte komentář:
Odeslat

Pro vkládání komentářů se přihlašte, prosím.

piškot |22. června 2015
může být Odpovědět
Linda |4. června 2013
zkusím Odpovědět
Januse |23. května 2013
dobré Odpovědět
A |12. května 2013
dobrý recept pro milovníky bůčku Odpovědět
water |9. května 2013
zkusím :-) Odpovědět
tepito |9. května 2013
máme rádi Odpovědět
maka |8. května 2013
mnam Odpovědět
Vendula Ševčíková |8. května 2013
zkusím Odpovědět
lucie.s.kopecka |8. května 2013
uloženo díky Odpovědět
Vlasta78 |7. května 2013
super Odpovědět
Buďte první, kdo položí autorovi dotaz!