Staňte se našimi fanoušky na:

Hermelín s nivou

Autor receptu: Michele (31 receptů)

Množství: neuvedeno
Obtížnost: Snadné
Příprava: neuvedeno
Vaření: 20 min.
Speciální kritéria: Vegetariánské
(0 hlasů)
Ohodnotit recept
70× přidáno do oblíbených

Pracovní postup:

Vezmeme hermelín, rozpůlíme ho a doprostřed vložíme plátek nivy. Potom obalíme v trojobale a smažíme klasicky. Podáváme například s fazolkama. Nejlépe čerstvé, pokrájené podélně a jen udělané na páře. Dobrou chuť.

Komentáře a dotazy…

Přidejte komentář:
Odeslat

Pro vkládání komentářů se přihlašte, prosím.

piskotka |9. července 2013
sýr udělám, ten miluju, ale fazolky nee Odpovědět
Michele |8. července 2013
Děkuji! :) Odpovědět
Lenny |28. června 2013
dobré Odpovědět
pavlinf |24. června 2013
dobrota Odpovědět
wieruska |24. června 2013
chutné Odpovědět
milmach |24. června 2013
dobré Odpovědět
sussan |23. června 2013
Ukládám. Zajímavé zpestření. :) Odpovědět
junkie09 |23. června 2013
dala bych si Odpovědět
Maja.Zadrapova |23. června 2013
zajímavé :) Odpovědět
macik |23. června 2013
zkusim Odpovědět
Buďte první, kdo položí autorovi dotaz!