Staňte se našimi fanoušky na:

Grilované houby po asijsku

Autor receptu: Kačka2 (74 receptů)

Houby získají na grilu lahodnou kouřovou chuť a miso glazura dodá pikantní hloubku. Napíchejte je na špízy a ugrilujte k dokonalosti.

Množství: Předkrm pro 6 osob
Obtížnost: Snadné
Příprava: 20 min.
+ marinování

Vaření: 10 min.
Speciální kritéria: Vegetariánské
Veganské
(0 hlasů)
Ohodnotit recept

Pracovní postup:

  1. Všechny přísady na marinádu dejte do velké mísy a dobře prošlehejte. Přidejte do mísy houby a jarní cibulku a důkladně promíchejte, aby byly rovnoměrně obalené marinádou. Přikryjte a nechte marinovat v lednici po dobu 1 hodiny.
  2. Houby a cibulku střídavě napichujte na 6 dlouhých kovových špejlí. Špízy položte na rozpálený gril a opékejte 5–6 minut, často otáčejte. Během grilování potírejte zbylou marinádou.
  3. Hotové špízy přendejte na servírovací talíř, posypte praženým sezamem a ihned podávejte.

Komentáře a dotazy…

Přidejte komentář:
Odeslat

Pro vkládání komentářů se přihlašte, prosím.

Buďte první, kdo vloží komentář!
Buďte první, kdo položí autorovi dotaz!