Staňte se našimi fanoušky na:

Fazole-zadělávaná

Autor receptu: kim (10 receptů)

Množství: neuvedeno
Obtížnost: Snadné
Příprava: neuvedeno
Vaření: 10 min.
Speciální kritéria: Vegetariánské
Veganské
(0 hlasů)
Ohodnotit recept
115× přidáno do oblíbených

Pracovní postup:

Nejdříve si na sádle připravíme světlou cibulovou jíšku,kterou mírně zalijeme vodou a chvíli provaříme.Přisypeme zcezené sterilované fazole a chvíli prohříváme.Dochutíme solí,pepřem,špetkou cukru a jak kdo má rád si přidá kapku octu.Podáváme jako hlavní chod s čerstvým chlebem.

Komentáře a dotazy…

Přidejte komentář:
Odeslat

Pro vkládání komentářů se přihlašte, prosím.

lucík02 |26. řijna 2016
Dobrý den sice recept vypádá skvělé ale sádlo je živočišné,neřadila bych recept mezi veganské :) Jinak se na mě nezlobte ale musela jsem to napsat... Odpovědět
sari |18. března 2014
Super Odpovědět
*y555 |14. března 2014
like Odpovědět
sazinka |9. března 2014
super Odpovědět
Vaření s Petrem|26. února 2016
Určitě to bude lahoda. Odpovědět
Vaření s Petrem|26. února 2016
Určitě to bude lahoda. Odpovědět
Vaření s Petrem|26. února 2016
Určitě to bude lahoda. Odpovědět
Vaření s Petrem|26. února 2016
Určitě to bude lahoda. Odpovědět
Vaření s Petrem|26. února 2016
Určitě to bude lahoda. Odpovědět
Vaření s Petrem|26. února 2016
Určitě to bude lahoda. Odpovědět
Buďte první, kdo položí autorovi dotaz!