Staňte se našimi fanoušky na:

Drůbeží škvarky

Autor receptu: kulajda (10 receptů)

Množství: neuvedeno
Obtížnost: Snadné
Příprava: neuvedeno
Vaření: 1 hod. 40 min.
Speciální kritéria: neuvedeno
(0 hlasů)
Ohodnotit recept
100× přidáno do oblíbených

Ingredience

  • drůbeží maso - kůže, sádlo, odřezky masa
  • 1 lžíce vody

Pracovní postup:

Při přípravě drůbežího masa (kachní,krůtí,husí,kuřecí) nám vznikají odřezky,které můžeme skladovat v mrazničce a násleďně si přepravit vlastní křupavé škvarečky. Sádlo,kůži a zbytky masa nakrájíme na větší kostky,dáme do rendlíku,podlijeme jednou lžící teplé vody a za občasného zamíchání,aby se škvarky nepřilepily uškvaříme hodně dozlatova.Škvarky jsou křupavé až po schladnutí.Osolíme dle chuti.

Komentáře a dotazy…

Přidejte komentář:
Odeslat

Pro vkládání komentářů se přihlašte, prosím.

kymlal |1. února 2014
zkusím Odpovědět
IVETULIATKO |1. února 2014
dobry napad diky Odpovědět
zdenecekJprazsky|24. února 2014
to zní lákavě -manželka začne sbírat masíčko a já pak spapám :) Odpovědět
damanas|6. února 2014
to bych si dala, musím to někdy vyzkoušet Odpovědět
Jana 9|4. února 2014
vyzkouším,určitě jsou dobré Odpovědět
Buďte první, kdo položí autorovi dotaz!