Staňte se našimi fanoušky na:

Domáci mliečny marcipán na modelovanie

Autor receptu: Janka D. (52 receptů)

Množství: neuvedeno
Obtížnost: Středně náročné
Příprava: neuvedeno
Vaření: 1 hod. 40 min.
Speciální kritéria: neuvedeno
(0 hlasů)
Ohodnotit recept
101× přidáno do oblíbených

Ingredience

Pracovní postup:

Cukor so sušeným mliekom zmiešame a po kvapkách pridávame vodu,pokiaľ sa celá zmes nespojí a je tvarovateľná. Po zmiesení pridávam ešte za lyžičku CERY,marcipán ostane krásne lesklý a nelepí sa. Túto hmotu používam aj na poťahovanie celej torty. Pripadá mi ako K2 konzistenciou,ale lepšie schne a je vhodná aj na ružičky,lebo krásne drží. Keď ju vyberiem z chladničky,nemusím ju dávať do mikrovlnky,dá sa krásne rukami rozpracovať.

Komentáře a dotazy…

Přidejte komentář:
Odeslat

Pro vkládání komentářů se přihlašte, prosím.

aťka |22. března 2013
to je krásný zajda- ukládám a někdy vyzkouším!! Odpovědět
katarina.marakova|21. srpna 2013
Prepacte nasla som ;-))))) Odpovědět
katarina.marakova|20. srpna 2013
ale aky je pomer suseneho mlieka cukru ??? Odpovědět
jahoda22|6. července 2013
nádherné Odpovědět
martina.stolarikova.vosahlikova|7. června 2013
a nepraská při potahování když v ní není žádný sirup? Odpovědět
klara.kubna.3|31. května 2013
Hezké Odpovědět
jahoda22|29. května 2013
nádherná zvířátka, smekám Odpovědět
uuu|12. května 2013
nádherná zvířátka Odpovědět
bartovce|11. května 2013
šikula Odpovědět
majka231|11. května 2013
hezké Odpovědět
Buďte první, kdo položí autorovi dotaz!