Staňte se našimi fanoušky na:

Citrónový sirup

Autor receptu: maka (235 receptů)

Množství: neuvedeno
Obtížnost: Snadné
Příprava: neuvedeno
Vaření: 20 min.
Speciální kritéria: neuvedeno
(0 hlasů)
Ohodnotit recept
15× přidáno do oblíbených

Pracovní postup:

Citróny nakrájíme na kolečka (bez jader), přelijeme vodou, přidáme kyselinu citronovou a cukr a necháme za občasného míchání 48 hodin vylouhovat. Pak citrony vytáhneme, sirup nalijeme do láhví a zazátkujeme.

Komentáře a dotazy…

Přidejte komentář:
Odeslat

Pro vkládání komentářů se přihlašte, prosím.

lenka.drcmankova |13. listopadu 2013
Vyzkouším Odpovědět
edita.albrechtova |29. května 2013
super! Odpovědět
Michi |24. května 2013
like Odpovědět
water |23. května 2013
zajímavé, zkusím, dělám jen bezový.. Odpovědět
maka |21. května 2013
Petra Konfrštová - já udělám vždy jen do jedné láhve a mám to v ledničce Odpovědět
maka |21. května 2013
Hana Kmentová - já zkoušel ajen citronovovej, bezovej apod. Ale kamoška třeba dělá i pomerančovej. Odpovědět
petra.konfrstova |21. května 2013
nemusí se to vůbec vařit??nezkazí se šťáva??díky Odpovědět
araw |21. května 2013
Už se těším, až vyzkouším:-) Odpovědět
HankaHK |21. května 2013
já znám jen bezový sirup, a šlo by to i z jiných(doma vypěstovaných) druhů ovoce? Odpovědět
laetti |21. května 2013
mňam Odpovědět
Buďte první, kdo položí autorovi dotaz!