Staňte se našimi fanoušky na:

Česnekový bůček

Autor receptu: zuzi (50 receptů)

Množství: neuvedeno
Obtížnost: Snadné
Příprava: neuvedeno
Vaření: 1 hod. 40 min.
Speciální kritéria: neuvedeno
(5 hlasů)
Ohodnotit recept
63× přidáno do oblíbených

Ingredience

Pracovní postup:

Bůček rozřežeme na co největší plát - viz. foto. Potřeme pepřem s olejem, posypeme kořením, česnekem, osolíme a opepříme podle chuti. Stočíme jako roládu a převážeme bílou nití, aby se nám při pečení neotevřel. Dáme na vymazaný pekáč sádlem a necháme 1 hodinu v chladnu odležet. Přidáme drobně nakrájenou cibuli, osolíme, podlijeme vodou a přikryjeme poklicí. Dáme do předehřáté trouby na 180°C a pečeme doměkka a dočervena. Během pečení podléváme vodou, maso přeléváme výpekem a obrátíme. Z upečeného masa sundáme niti a maso naporcujeme. Podáváme s bramborem a zeleninou nebo studený s chlebem.

Komentáře a dotazy…

Přidejte komentář:
Odeslat

Pro vkládání komentářů se přihlašte, prosím.

zuzi |23. května 2013
vyzkouším Odpovědět
Januse |17. května 2013
to bude dobrota Odpovědět
beaa |16. května 2013
udělam si Odpovědět
PetaDomca |13. května 2013
ukládám, mňam Odpovědět
katy9 |13. května 2013
vyzkkouším Odpovědět
jola |8. května 2013
vyzkouším Odpovědět
Konato |13. dubna 2013
Dobré - zkusím. Odpovědět
Zorushka |12. dubna 2013
Tak takhle bez nádivky jen s česnekem - to musím zkusit :-). Díky Odpovědět
lucy3 |4. dubna 2013
lákavé..ukládám na vyzkoušení Odpovědět
JanaB |4. dubna 2013
Výborný recept a moc pěkné fotky. Odpovědět
Buďte první, kdo položí autorovi dotaz!