Staňte se našimi fanoušky na:

Bulibánovo maso

Autor receptu: Kris (76 receptů)

Množství: neuvedeno
Obtížnost: Středně náročné
Příprava: neuvedeno
Vaření: 45 min.
Speciální kritéria: neuvedeno
(0 hlasů)
Ohodnotit recept
17× přidáno do oblíbených

Pracovní postup:

Bůček nakrájíme na malé kostičky, vložíme na sádlo společně s nakrájenou cibulí a česnekem a zpěníme. Na tento základ přidáme na kostky nakrájené hovězí maso, které jsme předtím osolili a opepřili. Ze všech stran maso opečeme, zalijeme vínem, podusíme, přidáme protlak, rozmarýn a majoránku. Maličko zalijeme horkou vodou a zvolna dusíme, až je maso měkké. Podáváme s bramborami.

Komentáře a dotazy…

Přidejte komentář:
Odeslat

Pro vkládání komentářů se přihlašte, prosím.

Marika 3 |17. ledna 2014
pekne Odpovědět
Jindriska8 |2. ledna 2014
Pěkné! Odpovědět
Bobina |27. června 2013
Bude to určitě mňamka, ale fotka, podle mě, neodpovídá receptu......vidím na ní pečený bůček. Hlavně, že má plusové body..... :-) Odpovědět
Bohu |24. června 2013
vyzkouším Odpovědět
PetulkaH |11. června 2013
já bych zase jedla:-) Odpovědět
lucie.s.kopecka |10. května 2013
to je nádhera, hlavně ta kombinace bůčku, hovězího, bylinek a vína - mnam :) Odpovědět
fionka |3. dubna 2013
jejda, já už to cítím jak to voní.....mnam,vyzkousímmm Odpovědět
Georgina |5. ledna 2013
mňam Odpovědět
Sona |5. ledna 2013
mňam Odpovědět
david.kruml.1 |19. prosince 2012
kližka + bůček paráda Odpovědět
Buďte první, kdo položí autorovi dotaz!