Staňte se našimi fanoušky na:

Bulgur s tuňákem

Autor receptu: Michele (31 receptů)

Množství: neuvedeno
Obtížnost: Snadné
Příprava: neuvedeno
Vaření: 30 min.
Speciální kritéria: Zdravé
(0 hlasů)
Ohodnotit recept
29× přidáno do oblíbených

Pracovní postup:

Do hrnce dáme 1 porci bulguru a zalijeme 2 porcemi vroucí vody. Cca 5 minut povaříme, přidáme sůl, oblíbené koření a hrnec přiklopíme. Počkáme cca 20 minut, až bulgur absorbuje všechnu vodu. Bulgur nandáme na talíř, přidáme malou plechovku tuňáka (dle chuti buď v oleji nebo ve vlastní šťávě) a navrch dáme 1 lžíci pomazánkového másla a můžeme ozdobit nějakou zeleninou.

Komentáře a dotazy…

Přidejte komentář:
Odeslat

Pro vkládání komentářů se přihlašte, prosím.

Michele |10. prosince 2013
Moc děkuji za 28 srdíček. :) Odpovědět
Monique |5. prosince 2013
zkusím :-) Odpovědět
Michele |27. září 2013
Kdopak zase srdíčko odebral? ;) Stále mám 23 :) Odpovědět
Michele |18. září 2013
Díky moc za 23 srdíček! :-) Odpovědět
pes |18. září 2013
mnam Odpovědět
Michele |26. srpna 2013
Děkuji za 18 srdíček :) Odpovědět
H-D |21. srpna 2013
dobré Odpovědět
Michele |10. srpna 2013
Děkuji moc za 15 srdíček :) Odpovědět
q |10. července 2013
musím vyzkoušet Odpovědět
piskotka |9. července 2013
dobré Odpovědět
Buďte první, kdo položí autorovi dotaz!