Staňte se našimi fanoušky na:

Buchta Šalamounova

Autor receptu: Kris (76 receptů)

Množství: neuvedeno
Obtížnost: Středně náročné
Příprava: neuvedeno
Vaření: 45 min.
Speciální kritéria: neuvedeno
(0 hlasů)
Ohodnotit recept
63× přidáno do oblíbených

Pracovní postup:

Rostlinný tuk smícháme s cukrem, kakaem a vodou, promícháme a za občasného míchání vaříme asi 5 minut. Jednu skleničku připravené hmoty dáme stranou a použijeme ji na polevu. Do zbytku po částech přidáme mouku, prášek do pečiva, vanilinový cukr a celá vejce. Promícháme a důkladně ušleháme na řídké těsto, které nalijeme na předem vymazaný a hrubou moukou vysypaný plech. Pečeme ve středně vyhřáté troubě po dobu 20 minut. Na ještě teplou buchtu nalijeme připravenou polevu a rozetřeme. Polevu nakonec posypeme strouhaným kokosem nebo drcenými oříšky.

Komentáře a dotazy…

Přidejte komentář:
Odeslat

Pro vkládání komentářů se přihlašte, prosím.

Dandik60 |3. května 2013
mňam Odpovědět
Esmé |7. dubna 2013
vypadá efektivně. Odpovědět
kote19 |26. února 2013
zajímavé :) Odpovědět
Bábrle Inka |7. února 2013
Dík za tip, v sobotu přijedou mladý, tak upeču :-)) Odpovědět
kattyr |19. ledna 2013
je výborná Odpovědět
ladunka |18. ledna 2013
znám recept,je to výborné a rychlé....vaření se nebojte Odpovědět
freya |18. ledna 2013
dík za recept Odpovědět
iva.hlouskova |7. ledna 2013
jednoduchá a výborná Odpovědět
Pavluška |5. ledna 2013
To vaření předem mně odrazuje,dělám skoro stejné ingredience + jablka a výborné,ale dobré to být může ! Odpovědět
kyschu |2. ledna 2013
prima recept Odpovědět
Buďte první, kdo položí autorovi dotaz!