Staňte se našimi fanoušky na:

Břeclavský řízek

Autor receptu: jana.remkova.7 (122 receptů)

Množství: neuvedeno
Obtížnost: Středně náročné
Příprava: neuvedeno
Vaření: 30 min.
Speciální kritéria: neuvedeno
(0 hlasů)
Ohodnotit recept
219× přidáno do oblíbených

Pracovní postup:

Maso nakrájíme na řízky, naklepeme, osolíme, opepříme a potřeme hořčicí. Na troše sádla orestujeme nakrájenou slaninu, přidáme nakrájenou cibuli a na ní opečeme řízky. Potom přidáme na plátky nakrájené okurky, podlejeme vodou a dusíme téměř doměkka. Šťávu dochutíme kečupem, případně dopepříme a dosolíme a dodusíme. Nakonec ji zahustíme moukou a provaříme. Podáváme s rýží či bramborovou kaší.

Komentáře a dotazy…

Přidejte komentář:
Odeslat

Pro vkládání komentářů se přihlašte, prosím.

petra.konfrstova |15. května 2013
ráda vyzkouším, díky za recept Odpovědět
gagous007 |12. května 2013
zkusím Odpovědět
Zůz |10. května 2013
Vtipné kopečky :-D Odpovědět
roxana-zdena |30. dubna 2013
Vypadá to dobře, zkusím-) Odpovědět
mikotka |29. dubna 2013
vyzkouším Odpovědět
planeta |22. dubna 2013
dávám do oblíbených Odpovědět
Babetta |11. dubna 2013
Já to vyzkouším, ale bez kečupu, určitě dobrota... Odpovědět
fionka |4. dubna 2013
vyzkoušela sem a nemohli jsme se dojíst takže dávám k oblíbeným,jen tak dál Odpovědět
kote19 |26. února 2013
skusím :) Odpovědět
zuzi |19. února 2013
vyzkouším Odpovědět
Buďte první, kdo položí autorovi dotaz!