Staňte se našimi fanoušky na:

Brambory v alobalu s lososem a jogurtem

Autor receptu: hana.molcarova (169 receptů)

Množství: neuvedeno
Obtížnost: Snadné
Příprava: neuvedeno
Vaření: 30 min.
Speciální kritéria: neuvedeno
(0 hlasů)
Ohodnotit recept
17× přidáno do oblíbených

Pracovní postup:

Brambory pečlivě omyjte, zabalte je do alobalu a dejte na 45 minut péct do trouby předehřáté na 180 °C. Z filetu lososa odstraňte kosti, uvařte ho na páře a nakonec osolte. Rozevřete alobal, z každého bramboru odřízněte plátek, vydlabejte je a uchovejte v teple. Vydlabanou hmotu promíchejte s lososem nakrájeným na kousky, jogurtem, nasekanou petrželkou a ochuťte solí a pepřem. Brambory naplňte připravenou směsí a ihned podávejte.

Komentáře a dotazy…

Přidejte komentář:
Odeslat

Pro vkládání komentářů se přihlašte, prosím.

Lucie Dubská |9. srpna 2013
vyzkousím Odpovědět
Lucie Dubská |9. srpna 2013
mnamka Odpovědět
i |17. července 2013
dělám Odpovědět
q |14. července 2013
za 1 Odpovědět
macik |1. července 2013
zkusím Odpovědět
pajunc |24. června 2013
vypadá to skvěle, díky za recept :) Odpovědět
anet219 |19. června 2013
vypadá luxusně Odpovědět
Maja.Zadrapova |15. června 2013
zajímavé :) Odpovědět
honzíček |15. června 2013
mnam Odpovědět
Vlasta78 |11. června 2013
dobrota Odpovědět
Buďte první, kdo položí autorovi dotaz!