Staňte se našimi fanoušky na:

Bezinková povidla

Autor receptu: kattyr (386 receptů)

Množství: neuvedeno
Obtížnost: Středně náročné
Příprava: neuvedeno
Vaření: 20 min.
Speciální kritéria: neuvedeno
(0 hlasů)
Ohodnotit recept
45× přidáno do oblíbených

Pracovní postup:

Rozvaříme si bezinky na kaši, propasírujeme a přidáme cukr, nastrouhaný perník, rum, med a šťávu z citrónu. Vaříme dokud nejsou povidla hustá. Ještě teplé nalijeme do sklenic a zavaříme na 80 stupňů po dobu 15 minut.

Komentáře a dotazy…

Přidejte komentář:
Odeslat

Pro vkládání komentářů se přihlašte, prosím.

eviti |24. května 2013
zkusím Odpovědět
kattyr |24. května 2013
lanvin> Jé, děkuji za odkaz. Mám radost, že nejsem jediná kdo zná tenhle recept. Mám velkou "kuchařku" od moji prababičky, která ráda vařila. Je samozřejmé, že tento recept bude znát i někdo jiný, prababička je přímo zbožňovala :) Odpovědět
JitkaS. |24. května 2013
ukládám Odpovědět
blanca.mysicka |14. května 2013
ukládám a vyzkouším Odpovědět
Lucie10 |27. dubna 2013
MŇAM Odpovědět
PetryAnetka|3. srpna 2014
vyzkouším Odpovědět
Lucinokra|28. září 2013
Tak jsem vyzkoušela. Z kila bezinek se mi podařilo udělat tři přesnídávkové lahve. Nechtělo to vůbec houstnout, ale zase mi to chutná. Odpovědět
vera.baierova.58|26. září 2013
budu muset vyzkoušet Odpovědět
jaroslav.rusko|25. září 2013
vyzkouším Odpovědět
lanvin|24. září 2013
recept je z Bety.cz Odpovědět
Buďte první, kdo položí autorovi dotaz!