Staňte se našimi fanoušky na:

Zdravá pažitková pomazánka

Autor receptu: slavuska (138 receptů)

Množství: neuvedeno
Obtížnost: Snadné
Příprava: neuvedeno
Vaření: 10 min.
Speciální kritéria: Bezlepkové
Dětská strava
Pro kojence
Vegetariánské
Zdravé
(0 hlasů)
Ohodnotit recept
92× přidáno do oblíbených

Pracovní postup:

Do misky vyklopíme tvaroh a promícháme s margarínem. Nasypeme pažitku a opět promícháme. Nakonec trochu osolíme, můžeme podávat s pečivem

Komentáře a dotazy…

Přidejte komentář:
Odeslat

Pro vkládání komentářů se přihlašte, prosím.

snilek21 |3. května 2013
zrovna dneska se na ni chystám Odpovědět
Trudka4 |16. března 2013
Miluju čerstvou ale i sušenou pažitku a všechny pokrmy, kde je pažitka. Odpovědět
kote19 |28. února 2013
taky dělám :) Odpovědět
Tea |18. února 2013
Takové pomazánky mám moc ráda, proto vyzkouším Odpovědět
pernikářka|1. března 2016
J.Chmelařová Také bych vypustila ten margarin a použila místo něj raději choceňské pomazánkové máslo,které je výborné. Odpovědět
Blanka 3|1. března 2016
proč ten fuj margarin? Odpovědět
Evelyn|1. března 2016
Mám moc ráda s pažitkou i jinými ingrediencemi, třeba nadrobno nasekanou paprikou, koprem, česnekem apod., ale místo margarínu bych raději dala buď normální máslo nebo mascarpone. Odpovědět
zaneta.kuligova|23. února 2014
ukladam Odpovědět
Pohádka|3. listopadu 2013
dobré Odpovědět
Mlsanda|23. června 2013
mňamm Odpovědět
Buďte první, kdo položí autorovi dotaz!