Zavářky

Zavářky

Zavářka je surovina, směs, či těsto, které se tepelně upravují přímo v pokrmu (polévce či omáčce) na rozdíl od vložky, která se tepelně upravuje (vaří, peče, smaží) zvlášť.
Zavářkou mohou být různé druhy kapání (přes hrubý cedník se do polévky pasíruje lité těsto), nebo také játrová rýže (stejný postup jako u litého těsta).
Naopak vložka mohou být Masové knedlíčky, vaječné těstoviny, kroupy, a tak dále.

Nalezeno celkem 207 receptů

Filtrování receptů
  • Kategorie receptu

    Pokud chcete recept z konkrétní kategorie, klikněte na tlačítko plus a zvolte požadované možnosti.

    Upravit filtr

    Vyberte kategorii receptu

    Přidat do filtru

    Vybráno celkem 1 kategorií

    Výběr z kategorií

    Vyberte prosím suroviny či podmínky, které mají obsahovat hledané recepty...

  • Typ receptu

  • Složitost receptu

  • Potřebný čas

  • Náklady

  • Speciální strava

  • Kuchyně

    Pokud chcete hledat recept dle země původu, klikněte na tlačítko plus a zvolte požadované možnosti.

    Upravit filtr

    Vyberte typ kuchyně

    Přidat do filtru

    Vybráno celkem 0 typů kuchyně

    Výběr z kuchyní

    Vyberte prosím suroviny či podmínky, které mají obsahovat hledané recepty...

  • Příležitost

    Pokud chcete hledat recept dle příležitosti, klikněte na tlačítko plus a zvolte požadované možnosti.

    Upravit filtr

    Vyberte příležitost

    Přidat do filtru

    Vybráno celkem 0 příležitostí

    Výběr z příležitostí

    Vyberte prosím suroviny či podmínky, které mají obsahovat hledané recepty...

  • Ingredience

    Pokud chcete recept z konkrétních ingrediencí, klikněte na tlačítko plus a zvolte požadované možnosti.

    Upravit filtr

    Výběr ingrediencí

    Přidat do filtru

    Vybráno celkem 0 ingrediencí

    Vyberte prosím suroviny či podmínky, které mají obsahovat hledané recepty...

TradicniRecepty.cz

Nákupní seznam


Suroviny můžete přidat do nákupního seznamu po otevření receptu.


Tisknout Vymazat