Staňte se našimi fanoušky na:

Zapečený králík se špagetami a kedlubnový salát

Autor receptu: Fíííra (508 receptů)

Množství: neuvedeno
Obtížnost: Snadné
Příprava: neuvedeno
Vaření: 1 hod.
Speciální kritéria: neuvedeno
(0 hlasů)
Ohodnotit recept
3× přidáno do oblíbených

Pracovní postup:

ZAPEČENÝ KRÁLÍK SE ŠPAGETAMI Zadní králičí maso, lžíce drobně nakrájené angl. slaniny, lžíce másla, 1 cibule, 1 stroužek česneku, 6 rajčat, 3 hrsti špaget, 50g strouhaného sýra, 3 lžíce strouhanky, mletý pepř, sůl, tuk na zapékací misku, petrželka Slaninu vyškvaříme, přidáme máslo a pokrájenou cibuli. Po osmahnutí přidáme na pekáč částečně vykostěné králičí maso, které osolíme, opepříme, přidáme rozdrcený česnek, sekanou petrželku a dusíme nejdřív bez podlévání a potom podlijeme. Špagety uvaříme v osolené vodě zvlášť. Zapékací misku silně vymastíme, vložíme vrstvu špaget, pak vrstvu masa se šťávou, kolečka oloupaných rajčat, osolíme, posypeme sekanou petrželkou a dáme další vrstvu špaget. Povrch posypeme strouhaným sýrem smíchaným se strouhankou, pokapeme máslem a zapečeme. KEDLUBNOVÝ SALÁT Kedlubny, tvrdší jablka, cukr krupice, citron. šťáva, rostlin. olej, drcené vlašské ořechy, paprika Kedlubny a jablka oloupeme a nastrouháme nahrubo, na co nejdelší proužky. Dáme do mísy, zasypeme je krupicovým cukrem, zakápneme citronem a olejem. Na ozdobu přidáme červenou papriku nakrájenou na proužky a pro chuť pár drcených nebo sekaných vlašských ořechů.

Komentáře a dotazy…

Přidejte komentář:
Odeslat

Pro vkládání komentářů se přihlašte, prosím.

piškot |17. srpna 2016
udělám Odpovědět
piškot |16. srpna 2016
výtečné Odpovědět
Buďte první, kdo položí autorovi dotaz!