Staňte se našimi fanoušky na:

Vepřové maso na leču

Autor receptu: Romik (113 receptů)

Množství: neuvedeno
Obtížnost: Středně náročné
Příprava: neuvedeno
Vaření: 45 min.
Speciální kritéria: Dětská strava
(0 hlasů)
Ohodnotit recept
4× přidáno do oblíbených

Pracovní postup:

V hrnci zesklovatíme cibulku a dáme orestovat maso nakrájené na kostičky. Až se zatáhne tak podlejeme vodou a dusíme, osolíme, opepříme. Až je maso poloměkké přidáme k masu celou sklenici leča a až je maso měkké pak směs v hrnci zatřeme zátěrkou./ Pro začátečníky: asi 3 pol. lžíce hl. mouky rozmícháme v 1.5 dcl studené vody a nalijeme za stálého míchání do hrnce/. Necháme chvíli povařit a můžeme podávat. Nejlépe se hodí s rýží.

Komentáře a dotazy…

Přidejte komentář:
Odeslat

Pro vkládání komentářů se přihlašte, prosím.

kockaviky |10. prosince 2013
také dělám, je dobré Odpovědět
Semyaza |22. června 2013
zkusám Odpovědět
katy9 |13. května 2013
vyzkouším Odpovědět
Buďte první, kdo položí autorovi dotaz!